2012
04.27

odamex_thunderDnešní krátký post je trochu mimořádný, neboť se vymyká striktně single playerovému zaměření našeho blogu. Ale myslím, že v kontextu naší české doomovské scény je třeba informovat i o událostech multiplayerových, zejména tehdy, pokud svým významem přesahují hranice naší malé zemičky. Dalším důvodem je v současné době absence pravidelného informačního zdroje, neboť idoom.cz je aktualizován zcela minimálně a doom5.cz je nyní nefunkční, a tak jediným zdrojem novinek je spontánní publikování na fórech Liquid Doomu.

A tak i já přispěji svou troškou do mlýna, aby důležité novinky byly šířeny více kanály a mohly se tak dostat k případným novým zájemcům.

Každou neděli pořádá server DoomWorld online multiplayerové klání pod názvem Odamex Saturday Nitro. Je potěšitelné, že český doomer Capodecima se rozhodl zorganizovat podobné online setkání pro české a evropské hráče v časech přijatelnějších pro naše časové pásmo a také na multiplayerovém portu Odamex na serverech Liquid Doomu.

Před týdnem se konalo první sezení deathmatche ve WADu Green War. Nutno konstatovat, že jak ohlasy z DoomWorldu, tak i z Liquid Doomu byly příznivé a akce proběhla úspěšně. Sám jsem se také spíše jen symbolicky zkusil připojit a jak ukazují screenshoty, tak počet účastníků byl docela bohatý, a jak píše Capodecima, tak převažovali američtí účastníci.

Capodecima neusnul na vavřínech, a tak se tuto neděli koná další sezení – tentokráte půjde o Team Deathmatch v arénách WADu Vex-Doom.

Mód: 8 vs. 8 Team Deathmatch
Server: Liquid Doom
Datum: Neděle, 29. 4. 2012
Time:  Střední Evropa: 20.00, Velká Británie: 19.00, Rusko / Moskva: 22.00

Takže všichni, kdo holdují internetovému klání, připojte se a podpořte svou účastí záslužnou aktivitu jednoho ze členů české komunity.

Informace najdete na fóru Liquid Doomu v sekci Odamex a také na fóru DoomWorldu.

Capodecimovi přeji do dalších, jím připravovaných klání mnoho elánu a úspěchů a hlavně ať jsou při dalších deathmatchových kláních stále plné servery.

No Comment.

Add Your Comment