2021
05.30

Psaní článků pro svůj blog jsem vždycky považoval jako zábavu a odreagování od každodenních starostí. Těší mne, že stránky se nakonec staly zavedeným zdrojem informací o Doomu a v  podstatě jedinou podobně zaměřenou stránkou v naší malé zemičce. A ještě víc mě potěší, když mají články odezvu i jinde. Kupříkladu když  novinka o Zones of Fear se donese až na DoomWorld, článek o WolfenDoom: Blade of Agony se stane jedním z referenčních odkazů přímo na stránkách hry nebo když se mnou Honza Modrák vydá rozhovor přímo na stránkách papírového magazínu Score.

Jan Modrák je ve světě Doomu zavedenou osobností. Vedl svého času stránku Quake-CZ, jež se kromě této hry věnovala i Doomu a jeho modifikacím. Působil jako dlouholetý šéfredaktor Score a nyní pracuje pro televizní pořad Re-Play. Kromě toho připravuje podcasty, v nichž zpovídá známé osobnosti herní scény. 

Zahřálo mě u srdce, že si na mě opět vzpomněl a mohli jsme spolu spáchat rozhovor nejen o našem blogu, ale také o Doomu a modifikacích všeobecně. Výsledkem je podcast pod názvem Megawad. Naše povídání se určitě povedlo a pokud si jej chcete poslechnout, klikněte na odkaz níže, kde si jej také můžete stáhnout pro poslech offline. Honzovi moc děkuji za možnost rozšířit povědomí o mém blogu, o klasickém Doomu a hlavně za příjemný pokec na naše oblíbené téma. Doufám, že budeme mít někdy možnost setkat se i osobně.

4 comments so far

Add Your Comment
  1. To je hlasový záznam? Je to použitelné i na PC? Zahlídl jsem to, jak si to měl Facebooku. Ale vůbec nevím, co a jak. Určitě si to chci poslechnout.

  2. Tak se mi to už načetlo, ale zprvu jsem tam měl prázdno.

  3. Pokud si rozklikneš odkaz výše, dostaneš se na stránky Honzova příspěvku a odtud lze podcast i stáhnout do počítače nebo telefonu

  4. Super 😀 Ide si to vypočuť.